Dodaj opinię o sklepie

Dodaj opinię

Wiechu Z. 30.09.2022

Super. Jakość wykonania na najwyższym poziomie. Czas realizacji bardzo krótki. Polecam. Jestem bardzo zadowolony.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin 21.09.2022

jakość i staranności wykonania jest wzorowa dla tego juz kolejny raz zamówiłem bransoletki i jestem pewny, że nie ostatni ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Łukasz Pawłowski 16.09.2022

Super produkt. Spełnił wszystkie moje oczekiwania.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

MAREK 16.09.2022

Bardzo dobra obsluga

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Norbert 14.09.2022

Bransoletka bardzo ładna polecam bardzo

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aleksander 12.09.2022

Polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 06.09.2022

Polecam :D

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 02.09.2022

Bransoletka ładna, szybko dotarła

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Madziaaa 30.08.2022

Dziś odebrałam paczkę.
Wszystko okey.
Branzoletka piękna :-)
Polecam !
Jak raz kupisz to wrócisz bo coś innego.
To już mój drugi zakup.
Pozdrawiam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Filip 25.08.2022

Bardzo fajne trwałe

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

EWA 22.08.2022

Wszystko ok.Polecam.Breloczek super!!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sandra 20.08.2022

Naprawdę mega rzetelna firma. Bransoletka piękna. Poooolecam ❤️

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jacek 20.08.2022

Produkt jakościowo i wizualnie świetny, bardzo miła, szybka i kompetentna obsługa klienta na każdym etapie zamówienia.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kami 18.08.2022

Drugie zamówienie i jestem mega zadowolona. W końcu mam branzoletki na moje szczupłe rączki bo Madzia spełnia takie życzenia- dziękuję i szczerze polecam!!!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin 10.08.2022

Dobra jakość i solidne wykonanie na wymiar. Polecam wszystkim

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kris 07.08.2022

Bardzo ładnie wykonane Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysiek 07.08.2022

Bardzo dobre wykonanie, prośba o zmianę koloru wykonana bez jęczenia że się nie da czy że będzie drożej (nie było). Ogólnie bardzo zadowolony.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin 06.08.2022

Mam już cztery i nie mogłem zdecydować się którą nosić, więc noszę wszystkie naraz.. Teraz jestem boho? Są cudowne.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 06.08.2022

Jestem bardzo zadowolona wykonanie solidne.
Polecam wszystkim

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin 06.08.2022

Bransoletka pięknie i solidnie wykonana

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Adrian 05.08.2022

Cudowna branzoletka w kolorach brazylijskich. Dziękuję bardzo:)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia 05.08.2022

Polecam wszystkim:) na pewno będą kolejne zamówienia z mojej strony!!! Branzoletki są przecudne i solidnie wykonane!!! Do tego świetny kontakt ze sprzedającym
Polecam :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 05.08.2022

Piękne wykonanie i jakość na 5 gwiazdek Cieszę się , że doszły na czas przed naszym wyjazdem❤️ Córka bardzo zadowolona kolejne zamówienie już z Florydy????, Dziękuję!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bartosz 05.08.2022

Wszystko piękne i dobrej jakości ????????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Waldek 05.08.2022

Fajne i dobrze wykonane .Polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Michalina 05.08.2022

Kupiłam czarną bransoletkę z koralikami na nogę i prezentuje się pięknie. Minimalistycznie i nietuzinkowo.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirka 05.08.2022

Bransoletka zrobiona na miarę
Dobrze wykonana
Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

A 05.08.2022

Ładne, dobrze wykonane. Indywidualne zamówienie zrealizowane expresowo.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kami 05.08.2022

Ogromny plus, że są robione na wymiar :)
Piekne kolory, genialne wykonanie i jakość!
Polecam z całego serducha!!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Piotr 05.08.2022

Świetne bransoletki, bardzo dobre wykonanie, na pewno nie będzie to jeden zakup. Zresztą rodzina już jest zaopatrzona w nowe bransoletki.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

AgaW 05.08.2022

Bransoletka cudowna :)))) gorąco polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Piotr 05.08.2022

Dobry kontakt, Starnne wykonanie. Bardzo dobra jakość.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anita 05.08.2022

Bransoletka świetna,polecam zakupy w tym sklepie.solidna firma i kontakt również super

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jerzy 05.08.2022

Bransoletka jest Super polecam każdemu , solidnie wykonana .

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 04.08.2022

Jestem pod wrażeniem ????.Dobra jakość i wykonanie. Bransoletki dopasowane. Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Pablo 04.08.2022

Super wykonanie. Jestem bardzo zadowolony. Polecam i zapewne skorzystam ponownie.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Madzia 02.08.2022

Branzoletki są przesliczne????
Na pewno zamówię kolejne????
Polecam????????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Roman 01.08.2022

bardzo fajny dobry kontakt zgodne z opisem i zdjęciami robione na wymiar.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 01.08.2022

Polecam:)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

JADWIGA 01.08.2022

Kupiłam czerwoną bransoletkę z okiem Fatimy, pięknie wygląda ale czuję jej też ochronę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Józef 31.07.2022

I już zamówiona nastepna ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 30.07.2022

Bransoletki są prześliczne! bardzo polecam, zwłaszcza do letnich stylizacji. Są pięknie i starannie wykonane.
Kontakt ze sklepem 5 gwiazdek :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 30.07.2022

Bransoletka delikatna, ładnie się prezentuje;)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Izabela 30.07.2022

Super

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 29.07.2022

Bransoletki bardzo dobrze wykonane, noszą się bez problemu, ładnie wyglądają.
Zakup dokonany sprawnie.dziękuję

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Asia 29.07.2022

Świetna koszulka, super materiał i ładna grafika, mam nadzieje, ze będzie trwała. Szybko, sprawnie i wspaniały kontakt ze sklepem. Polecam :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jane 29.07.2022

Super kolory zwłaszcza na wakacje! Polecam bransoletki na nogi!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 29.07.2022

Bransoletki rewelacja są piękne i porządnie wykonane. Zdecydowanie polecam i do kolejnych zakupów . Pozdrawiam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiola 29.07.2022

Polecam. Super bransoletki a zamówiłam niejedną???? Jestem bardzo zadowolona.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marek 29.07.2022

Polecam!!! Bransoletka z godnie z opisem .Super

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lu 24.07.2022

Rewelacja - profesja - petarda

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Józef 24.07.2022

Polecam gorąco !!! Obsługa super !!! na moje pytania odpowiedzi były szybko i z fajnym uzasadnieniem ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lidia 24.07.2022

Branzoletka zgodna z opisem

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kris 23.07.2022

Polecam dla zainteresowanych ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jerzy 22.07.2022

Bransoletki rewelacyjne! Obsługa zamówienia - zgodnie z informacją na stronie. Reasumując - serdecznie polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 22.07.2022

Polecam gorąco. Świetna obsługa mailowa w celu uzgodnienia rozmiaru. Bransoletki zrobiły mi dzień. Wrócę po więcej. Pozdrawiam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

maxrogal 21.07.2022

Bransoletki super , jak zwykle z resztą . Bardzo polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dagmara 20.07.2022

Bransoletki bardzo solidnie, fachowo wykonane! Gorąco polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jacek 20.07.2022

Zamówienie zgodne z opisem, wszystko ok.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 20.07.2022

Towar zgodny z opisem. Wszystko ok.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Pyra 20.07.2022

Czerwone sznureczki bardzo fajne
Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bartosz 19.07.2022

Zamówione dwie branzoletki idealnie pasują i najważniejsze że dziewczynie prezent się podobał . Dziękuję bardzo za świetną robotę .

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 18.07.2022

Bardzo ładne, dobrze wykonane, mocne, a zarazem delikatne, świetna robota!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 18.07.2022

Gorąco polecam i produkty i sklep. Robią tam takie cudeńka że człowiek nie wie co ma zamówić. ❤

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mateusz 18.07.2022

Branzoletki bardzo dobrze wykonane a czas realizacji bardzo szybki Pozdrawiam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin 18.07.2022

Świetnie wykonana bransoletka. Dodatkowo przystępna cena robi robotę.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Filip 18.07.2022

Świetne bransoletki. Bardzo dobrze wykonane, przystępne cenowo!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

agnieszka 18.07.2022

polecam . bransoletka bardzo ładna

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

panna minus 17.07.2022

Zamowienie spełniło moje oczekiwania

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Urszula 17.07.2022

Bardzo ładne Dobrze wykonane

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Laura 17.07.2022

Po prostu dzieło sztuki!! Są prześliczne i polecam każdemu!! Szybka realizacja i odpowiedzi.
Pozdrawiam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 16.07.2022

Bransoletki są śliczne, prezentują się na nodze i ręce superancko :))
Polecam w 100% Zawsze dostawalam szybką odpowiedź na każde zapytanie.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 16.07.2022

Realizacją jak I dostawą zgodna,szybka beż żadnych problemów.Bransoletka przepiekna!!!ręcznie robiona wiec jestem pod wrażeniem tym bardziej.To prezent dla córki który jej się baaardzo spodobał.POLECAM!!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wojtek 16.07.2022

Bardzo sprawna realizacja, dokładnie w podanym terminie. Sama bransoletka przekroczyła moje oczekiwania. Piękna ręczna robota a efekt końcowy doskonały. Szczerze polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Bardzo się cieszymy że produkt przeszedł Pana oczekiwania, wnioskujemy więc że 1/5 gwiazdki to po prostu pomyłka :) Pozdrawiamy serdecznie

Riken 16.07.2022

Bardzo ładne bransoletki, wykonanie perfekt, kontakt i przesyłka bez zarzutów. Polecam w 100%.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysztof 16.07.2022

Polecam produkty z tego sklepu z cslego serca :). Bransoletki sa piękne i widac ze robione z pasją i starannością.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kinga 15.07.2022

Przede wszystkim, to dziękuję za cierpliwość w tłumaczeniu i zrozumienie za to że nie podałam rozmiarów a co zostało mi spokojnie wytłumaczone w jaki sposób powinnam zmierzyć.
Bransoletki są piękne i bardzo dobrej jakości a co za tym idzie z całą pewnością warte swojej ceny.
Na pewno skorzystam z okazji, i będąc na wczasach kupię jeszcze inne z tym że teraz już osobiście na Helu:)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Martyna 15.07.2022

Gorąco polecam sklep :) Szybka wysyłka, bransoletki pięknie i starannie wykonane. Na pewno będę w przyszłości coś jeszcze zamawiać

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

A 15.07.2022

Wszystko super-kontakt, indywidualna obsługa i staranny wygląd

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Łukasz 15.07.2022

Uwaga. Radzę się dobrze zastanowić przed zakupem. Jakość obsługi i kontakt z firmą , szybkość wysyłki a przede wszystkim jakość bransoletek- 10/10. Za każdym razem gdy myślę, że już nie potrzebuję więcej- znowu coś wpada mi w oko. Firma uzależnia.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 15.07.2022

Kochani. Gorąco polecam ten sklep. Wszystko przebiega sprawnie i szybko a Bransoletki mega, super, przepiękne i wykonane ze starannością. Planuję obdarzyć nimi również rodzinkę bi bardzo im się podobają.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kaja 13.07.2022

Gorąco polecam, bransoletka z super materiału, wierzę, że będzie mi służyć przez długie lata, choć na pewno nie jest jedyną jaką zamówię na stronie bransoletkiprzyjazni.pl ???? Zamowienir wykonane błyskawicznie! Gorąco polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 11.07.2022

Bransoletki bardzo ładnie wykonane gorąco polecam????????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 08.07.2022

Zamówiłam dla całej rodziny,
bardzo ładne

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiktoria 07.07.2022

Piękne branzoletki. Zamówiłam dla całej rodziny, każdemu pasują idealnie. Konsultant jest przemiły, szybko odpowiada i chętnie doradza. Gorąco polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Super!!!!!!! 03.07.2022

To jest to czego dokładnie szukalem

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dudek 01.07.2022

Bransoletki super wykonane,szybka dostawa i komunikatywność na wysokim poziomie.Gorąco polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Adam 30.06.2022

Bransoletki, naszyjniki jak zresztą wszystkie produkty od Madzi są SUPER !
Ładne, zrobione z porządnych materiałów i bardzo trwale! POLECAM WSZYSTKIM ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Łukasz 30.06.2022

Kolejne zamówienie i kolejnym razem świetna bransoletka. Doskonała jakość, szybka wysyłka i doskonały kontakt. Zdecydowanie polecam i do zobaczenia :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysztof 30.06.2022

Bardzo polecam sklep she&he. Biżuteria wykonana jest z wielka starannością, wyglada i prezentuje sie pieknie;)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia K. 29.06.2022

Bransoletki są świetne - śliczne, starannie wykonane z dobrej jakości materiałów. Kupiłam już kilka i z pewnością wrócę po kolejne ;) Jednym z atutów jest także trwałość bransoletek - mam jedną już dłuugo i nadal wygląda jak nowa.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wojtek 27.06.2022

Bransoletki super!!!!Polecam niezdecydowanym.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariusz eM. 25.06.2022

Jakość, obsługa, dostawa - wszystko pierwsza klasa. Bransoletki bardzo mi się podobają, są świetne. Polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnes 25.06.2022

Wszystko rewelacja

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria 25.06.2022

Bardzo ładna bransoletka, wnuczce bardzo się podobała

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bartosz S. 23.06.2022

Solidnie wykonane, gustowne brabsoletki. Polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin 22.06.2022

Kocham Wasze bransoletki… Inny, lepszy świat

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zadowolony 22.06.2022

Świetne wykonanie. Solidna robota. Syn zadowolony
Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 20.06.2022

Świetny sprzedawca , miły i pomocny. Zamówienie zgodne z oczekiwaniami. Polecam !!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lila 19.06.2022

Bardzo sprawna i sympatyczna obsługa. kontakt na wysokim poziomie.
Wszystko poszło szybko i sprawnie. Polecam gorąco.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 19.06.2022

Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 18.06.2022

Jestem bardzo zadowolona z zamówionego towaru. Bransoletka jest przepiękna i bardzo dobrze wykonana. Polecam serdecznie!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Przemek 18.06.2022

Starannie wykonane.Polecam ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 18.06.2022

Serdecznie polecam ???? solidne i estetyczne wykonanie. Obydwie obdarowane osoby zachwycone ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 18.06.2022

Serdecznie polecam! Choker zrobiony z należytą starannością. Pięknie prezentuje się na szyi i zbiera pochwały! Na pewno zamówię jeszcze jeden w innej kolorystyce. Dziękuję za zamówienie! ????????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 18.06.2022

Serdecznie polecam ???? Bransoletki pięknie się prezentują i są bardzo dobrze wykonane z dbałością o każdy szczegół. Z pewnością niedługo powieksze swoją kolekcję o dodatkowe wzory.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 18.06.2022

Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda 18.06.2022

Łapacz snów do kamperka klimatyczny. Cudeńko!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Klaudia 18.06.2022

Bransoletki są wspaniałe. Zostanę stałą klientką.
Szybka wysyłka. Polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Piotr 18.06.2022

Elegancka, męska bransoletka. Super jakość. Bardzo mi się podoba.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Justyna 18.06.2022

Bransoletka z literkami super na pewno to nie ostanie zamówienie polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 18.06.2022

Bransoletki super jakości,bardzo ładnie wykonane.Szybka wysyłka i dobry kontakt z Panią Madzią.Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 15.06.2022

Kupiłam bransoletkę na rękę z muszelkami jasny beż. Świetne wykonanie, staranne, bransoletka identyczna jak na zdjęciu, pięknie się prezentuje. To na pewno nie ostatni mój zakup w tym sklepie :) Polecam! :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Martyna 14.06.2022

Bransoletka jest prześliczna i świetnie wykonana.
Obsługa bardzo życzliwa, sympatyczna, pomocna i w wyjątkowy sposób traktująca klienta.
Jeżeli będę potrzebować kolejnej bransoletki, na pewno kupię ją u Was :))

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 13.06.2022

Kupiłam kolejne dwie bransoletki, są solidnie wykonane , dostawa bardzo szybka. Nie ma również problemu z wymianą jeśli rozmiar był źle dobrany. Bardzo polecam . Pozdrawiam Małgorzata.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 12.06.2022

Kupiłam kolejne dwie, oczywiście są przepiekne, wykonane z sercem.Dziekuje.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 10.06.2022

Witam, ja zakupiłam obrączkę z mosiądzu. Jest starannie wykonana. Dokładnie taka jak na zdjęciu. Polecam Sklep i polecam Produkt. Dziękuję.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kilo 10.06.2022

Bransoletka przepiękna, wykonana z największą starannością. Szybka wysyłka i dbałość o klienta. Bardzo polecam i pewnie jeszcze tu zajrzę :-D

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ilona 08.06.2022

Bardzo ładne i jakościowo trwałe bransoletki. Doceniam starania twórców, świetna robota :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Volodymyr 08.06.2022

I was looking for a similar bracelet I got in Hong Kong, and thanks to bransoletkiprzyjazi I got it. Highly recommended the service and variety.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alina 07.06.2022

Bardzo ladne

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 06.06.2022

Bransoletki są przepiękne. Jakość i staranność wykonania na najwyższym poziomie. Szybka wysyłka zgodna z rozpiską. Polecam z całego serca.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bartek D. 06.06.2022

Pani Magda wykonuje produkty najwyższej jakości. Wszystko wykonane pięknie i idealnie. Szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam i będę dalej robił u Pani dla żony zakupy.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ann 06.06.2022

Jaka ona jest śliczna! ???? żałuję, że zamówiłam tylko jedną. Pięknie wykonana, rozdział idealny ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bartek 06.06.2022

Bransoletki wykonane precyzyjnie. Jestem bardzo zadowolony. To nie jest ostatni zakup.
Polecam Wszystkim.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Paweł 06.06.2022

Kupiłem dwie bransoletki że sznurka. Produkt wykonany perfekcyjnie. Kupiłem ponownie takie same w razie gdyby te uległy zniszczeniu. Na tę chwilę wygląda jednak na to, że nie tylko estetyka, ale również trwałość produktów, to ich mocne strony. W najbliższym czasie zamawiam kolejne (tym razem inne). Dodam, że mam już sporo latek na karku i zawsze staram się kupować rzeczy bardzo dobre jakościowo. Z pełną odpowiedzialnością za to co piszę, polecam ten sklep i jego produkty ????☺????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda 06.06.2022

Piękna, jest identyczna jak na zdjęciu

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Brygida 06.06.2022

Bardzo sprawny i uczciwy sprzedawca. Produkty zakupione w dobrej, wysokiej jakości. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karol 06.06.2022

Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
W sumie kupiłem sześć :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Natalia 04.06.2022

Bransoletki są wykonane bardzo dobrze. Jesteśmy zadowoleni z partnerem!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

PAULA 02.06.2022

Bransoletka jest przecudowna. Polecam z całego serca.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Emilia 02.06.2022

Polecam wszystkim ????
Wspaniała obsługa, szybko, rzeczowo, konkretnie do tego mega sympatycznie ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Rękoś 30.05.2022

Piękne i bardzo dobrej jakości bransoletki, nic się z nimi nie dzieje jestem bardzo zadowolona z dokonanego przeze mnie zakupu. Realizacja zamówienia bez zarzutu. Serdecznie polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Natalia 28.05.2022

Bardzo polecam sklep. Bransoletki są przepiękne oraz bardzo dobrze wykonane. Realizacja zamówienia jest szybka i bez żadnych komplikacji.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sandra 26.05.2022

Jestem zachwycona! Bransoletki są piękne, bardzo dobrze wykonane i solidne. Dziękuję za szybkie zrealizowanie mojego zamówienia :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystian 23.05.2022

Bransoletka wykonana z gracją, perfekcjonizm. Partnerka była zachwycona. To był mój pierwszy zakup ale nie ostatni. Już mam upatrzoną kolejną. Pozdrawiam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irek 22.05.2022

Bransoletka bardzo dobrze wygląda na żywo, miła i szybka obsługa pomimo mojego gapiostwa, na pewno jeszcze tu wrócę, polecam :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Robert 20.05.2022

brelok i koszulka super :) będę wracał gorąco polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia 20.05.2022

Polecam ???? super wykonanie ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda 19.05.2022

Bransoletka bardzo mi się podoba jest identyczna jak na zdjęciu oferty. Bardzo dobra robota. Dzięki.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Michał 18.05.2022

Super wykonanie, jakość i wygląd. Jestem bardzo zadowolony.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Radek 18.05.2022

Super wykonane. Świetna obsługa. Polecam !

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 18.05.2022

Bransoletka urocza. Ładniejsza niż na zdjęciu. I z dyskretnym ale jednoznacznym przesłaniem. ???? Jestem mega zadowolona

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysiu 17.05.2022

Cudownie wykonana bransoletka, noszę każdego dnia :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grzegorz Piątkowski 17.05.2022

Branzoletki jak zawsze super wykonane i zgodne z oczekiwaniami.. Przesyłka szybka i bez problemowa.. Polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 13.05.2022

Bransoletki przepieknie i misternie zrobine❤️ Świetny kontakt ze sklepem. Na pewno tu wrócę.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Łukasz 12.05.2022

Za każdym razem jestem zachwycony bransoletkami, obsługą klienta i szybką wysyłką. Zdecydowanie polecam! Super jakość. Na 100% wrócę.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Paweł 12.05.2022

Naprawdę opinie, że jest to solidny produkt nie są przesadzone. Kupiłem dwie bransoletki i są mega. Zamówiłem kolejne dwie. Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Przemysław 05.05.2022

Nosiłem wiele plecionych bransoletek, ale ta zamówiona w SHE&HE jest niesamowicie dobrej jakości. Widać, że wykonana jest z dużym profesjonalizmem. To był mój pierwszy zakup w tym sklepie i jestem już pewien, że nie ostatni :-)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 05.05.2022

Bardzo solidnie wykonana, sliczna bransoletka. Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariusz 04.05.2022

Wszystko super i OK.
Jakość i wykonanie naszyjnika naprwade dobra polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maciej 04.05.2022

Bransoletka, która ma super jakość :) Polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Waldemar Bilicki 03.05.2022

Super produkt , godny polecenia .

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Łukasz 03.05.2022

serdecznie polecam wszystko super

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 02.05.2022

Jestem bardzo zadowolona, bransoletka bardzo dobrze wykonana :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Cabi 02.05.2022

Dostałem towar który przerósł moje oczekiwania. Wyrób godny polecenia

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Piotr 28.04.2022

Wspaniałe wyroby rękodzielnicze. Jestem już posiadaczem produktów tej firmy i jestem zachwycony jakością oraz pięknem detali serdecznie polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 27.04.2022

Bransoletki baaardzo ładne i solidnie wykonane:)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Tomek Be. 26.04.2022

Moje zamowienie, nie bylo niczym wyszukanym. Ale mimo to zostalo opakowane w niesamowita oprawe :)
Wysylka do holandii troche trwala, ale warto bylo czekac. Niby dwa proste sznureczki ale czuje, ze Madzia włożyła w plątanie ich cale serducho :) kontakt ze sklepem tez na 5-tke :)
Z minusów to tyle, ze aby samemu dopasowac sobie bransoletke, trzeba pomagac sobie zebami ????
Ale da sie to zrobic ????
Aczkolwiek to byl problem samotnego czlowieka???? Z pomoca drugiej osoby te wezelki sa zajefajne :)
W kazdym razie polecam z calego serca ????????????????????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ola 24.04.2022

Bransoletka piękna , szybka wysyłka

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Patrycja 24.04.2022

Cudne bransoletki! ❤ piękne i staranne wykonanie.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Andrzej, Andrzej 23.04.2022

Wszystko jak najbardziej ok, jestem zadowolony.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin 21.04.2022

Bransoletka super , pomoc przy dopasowaniu rozmiaru do ręki, Pozdrawiam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia J. 20.04.2022

Zakup kilku bransoletek to strzał w 10. Na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Łatwy i przyjemny kontakt ze sprzedającym. Pełen profesjonalizm! Polecam ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 19.04.2022

Jestem super zadowolona. To jest właśnie to czego szukałam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grzezgorz Pisarek 17.04.2022

Jestem zachwycony wykonaniem. Wszystko Piękne.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jola 17.04.2022

Cudowne zachwycona ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kamil 16.04.2022

Bransoletka SUPER! Pod wrażeniem.
Polecam;)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sylwia 16.04.2022

Super robota, polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 15.04.2022

Jestem bardzo zadowolona z bransoletek.. Super wykonanie, świetny kontakt, szybka wysyłka. Na pewno jeszcze skorzystam z usług. Polecam zakupy.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Angela 15.04.2022

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Super wykonane bransoletki, bardzo ładne i jakość też widać, że najlepsza. Zaskoczyła mnie również bardzo szybka realizacja zamówienia :) Myślałam, że długo będę czekać, a tu przyszło błyskawicznie ! To pierwszy zakup u Państwa, ale z pewnością nie ostatni.
Bardzo duży Plus za dbałość o klienta. Tak trzymać ! ;)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Piotr 15.04.2022

Bardzo ładne i estetyczne ,pieczołowicie wykonane . Pierwsza klasa. Dziękuję

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Norbi 15.04.2022

Bardzo ładne bransoletki , jakość i wykonanie na najwyższym poziomie. Kupiłem żonie i mam nadzieję , że będzie również zadowolona i długo posłużą . Polecam.....

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Milena 15.04.2022

Bardzo ładna bransoletka, jestem zadowolona.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Andrzej 14.04.2022

Zakupione bransoletki to był strzał w 10. Rewelacja. Jestem MEGA zadowolony. Mogę polecić każdemu kto się waha czy zakupić. Warto!!! Polecam!!!
Z pewnością nie był to mój ostatni zakup. Jest jeszcze kilka, które mi się podobają i które z pewnością zakupię.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 14.04.2022

Mam kolejną niepowtarzalną i bardzo starannie wykonaną bransoletkę z napisem. Jestem bardzo zadowolona. Polecam !

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 14.04.2022

Towar ok. Natomiast żenujący poziom dbałości o klienta, zamówiłam dwukrotnie towar na kwotę prawie 300 zł. Za każdym razem otrzymałam pseudo rabat o wys. 10%, który w ogóle nie działał. Na szczęście, to już ostatnie zakupy u Państwa.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Dziękujemy za opinie.  Fajnie że kupiony produkt się Pani podoba, dokładamy wielu starań by nasza biżuteria zrobiona była solidnie. W ubiegłych latach mogliśmy sobie pozowolić na wyższe rabaty, niestety w tym roku koszty prowadzenia działalności znacznie się zwiększyły, a półprodukty do produkcji niekiedy poszły w górę o nawet 50%. Dlatego ciężko zachować stare ceny, i dawać klientom jeszcze wyższe rabaty.

W kwestii nie działającego rabatu - warto to zgłosić przed zakupem, żebyśmy znaleźli przyczynę usterki :) Nie jesteśmy nieomylni, a niektóre systemowe kwestie czasami nam umykają, i tylko gdy klienci nam je zgłoszą, dowiadujemy się o usterce. 

Pozdrawiamy, niech bransoletki się noszą :) 

Natalia 12.04.2022

Piękne rękodzieło. Jedyne w swoim rodzaju. Jakość nie do porównania z wszechobecna chińszczyzna.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 09.04.2022

Super jakość bransoletek, wszystko zgodne z opisem.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wera 09.04.2022

Bransoletki bardzo dobrze wykonane.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Emilia 08.04.2022

Przepiękna bransoletka, starannie wykonana❤️ Jestem zachwycona!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin 07.04.2022

Bransoletki absolutnie najwyższej jakości. Wykonane po profesorsku. Czuć pasje i fach w rękach. Mega Polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 06.04.2022

Zamówiona bransoletka jest idealna. Wykonana tak jak chciałam. Dostawa ekspresowa. Polecam !

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Emilia 06.04.2022

Bardzo starannie i dokładnie wykonana bransoletka! Jestem zachwycona❤️

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 01.04.2022

Bardzo dobra jakość bransoletki:)
Polecam !

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Robert A 01.04.2022

Fajna bransoletka sznurek

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

MK 01.04.2022

Świetnie wykonane produkty

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

matylda 01.04.2022

Bransoletka jest Piękna. Polecam !!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jarek 01.04.2022

Świetnie wykonane produkty

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 01.04.2022

Wszystko na wielki plus. I czuję ze to nie ostatnie zakupy????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Rafał 01.04.2022

Co do samych bransoletek, są ładne i bardzo starannie wykonane. Tylko kupować. Nie mogę wypowiedzieć się o trwałości ale za cenę 20-40 zł jak wytrzymają rok to będę zadowolony. Fajny sklep, czuć zainteresowanie od strony sprzedawcy do klienta. Czas realizacji nie jest natychmiastowy wiec tylko 4 gwiazdki.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Seba 01.04.2022

Polecam sprawnie, i zgodnie z opisem!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bartek 31.03.2022

Bransoletka naprawdę dobrej jakości!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Madzia 30.03.2022

Mam trzy… i już wybieram następne. Są przepiękne, wykonane ze starannością i cudownie wyglądają na ręce ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ilona 29.03.2022

Bransoletka z niebieskim szkiełkiem jest rewelacyjna :) jestem bardzo zadowolona

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 28.03.2022

Produkt spełniający oczekiwania. Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

K.K. 27.03.2022

Wszystko bardzo sprawnie i szybko. Towar spełnia moje wymagania w 100%. Polecam :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Goha 24.03.2022

Bransoletki piękne. Żywe kolory sznurka, zaplecione idealnie. Po moczeniu w wodzie nie odkształcają się. Na pewno jeszcze zamówimy. Dla dziecka idealnie wykonana na małą rączkę.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maja 23.03.2022

Bardzo porządnie wykonane, polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Izabela 22.03.2022

Bardzo ładna bransoletka, szybka dostawa, wszystko przebiegło bezproblemowo :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zoja 21.03.2022

Towar zgodny z opisem.Ładnie zapakowany. Szybka wysyłka.Wszystko super!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 16.03.2022

Bardzo oryginalne bransoletki dostarczone ekspresowo. Polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

aga 14.03.2022

ładnie wykonana bransoletka

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Czesław 14.03.2022

Bransoletka bardzo ładna, misterna robota. przesyłka dotarła szybko. Pozdrawiam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wela 12.03.2022

Bransoletki wykonane przepięknie i solidnie ???? na pewno będę zaglądać do Was częściej! Świetna sprawa z możliwością doboru rozmiaru, w końcu nosze coś, co nie jest dla mnie za duże! Jestem baaardzo zadowolona! Dziękuję! Przygotowana i wysłana błyskawicznie, firma kurierska była tutaj ślimakiem ???? No i miła niespodzianka, w postaci gratiska, to miłe.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ola 11.03.2022

Piękne bransoletki. Super wykonanie, przesyłka szybciutko. Czego chcieć więcej? ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Remik 11.03.2022

Przede wszystkim to expresowa wysyłka. Same bransoletki super, odporne za zabrudzenia, wodę,a co najważniejsze na co sama nazwa wskazuje....solidaryzuje przyjaźń ????????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sylvia 11.03.2022

Serdecznie polecam, piękne bransoletki i expresowa wysyłka

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Stasiewicz 11.03.2022

Piękna robota, na żywo łapacze wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach ???? polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bartosz K. 09.03.2022

Bransoletka ładniejsza niż na zdjęciu.
Bardzo ładnie i starannie wykonana.
Na pewno to nie ostatnie zamówienie jakie dokonałem.
Przesyłka dotarła szybciej niż się spodziewałem.
Ps. Pozdrowienia od widza UT2015.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jola 07.03.2022

Sklep będę polecać. Piękne wykonanie produktu!!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sylwia 06.03.2022

Zakupiłam u państwa bransoletkę i jestem zadowolona super wykonanie

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jan 24.02.2022

Po pierwszych zakupach wszystko wydaje się być w porządku. Towar dobrej jakości. Wysyłka w terminie. Trochę toporna funkcjonalność strony WWW nie powinna zniechęcać

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 24.02.2022

Sklep i produkty godne polecenia.
Kupiłam bransoletkę z serii Boho z rozgwiazdą. Jakość wykonania wysoka.
Kolory intensywne. Wszystko zgodne z opisem. Efekt końcowy rewelacja.
Obsługa sklepu bardzo profesjonalna, komunikacja szybka i rzeczowa.
Wysyłka bardzo szybka.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 24.02.2022

Zakupiłam bransoletkę Boho z rozgwiazdą jest naprawdę piękna, zgodna z opisem i dokładnie taka jak na zdjęciu.
Obsługa sklepu bardzo miła, komunikacja Szybka i rzeczowa. Podejście zdecydowanie nastawione na klienta. Jakość wykonania bardzo Dobra Polecamy

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aneta 24.02.2022

Kolejne zamówienie dotarło. Tym razem drewniany breloczek - wygląda fajnie chociaż szkoda ze nie jest dwustronny. Bransoletki super jak zawsze. Z dużych muszelek wygląda pięknie. A ze szkiełkiem bardzo delikatna. Polecam :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marianna 24.02.2022

Zawieszka do kluczy super!
Blaszka/zawieszka dla psa również. Jedyne zastrzeżenie odnośnie cyferek na zawieszce dla psa-6,8,5 trochę ciężko odróżnić.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Robert Fabjański 22.02.2022

Zawieszki do kluczy dotarły dokładnie takie jak w opisie. Porządne wykonanie, szczerze ucieszyły obdarowane nimi osoby. Polecam ten sklep, tego wytwórcę. Jeżeli szukasz dobrego wykonania - to jest właśnie ten adres. Piszę w dwa miesiące po otrzymaniu zamówienia, więc przysłane wyroby przeszły już testy jakości i wytrzymałości - POLECAM :-)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marian S. 20.02.2022

Świetnie wykonane, bardzo ładnie zapakowane. To moje drugie zamówienie - bardzo mi się podobają i cieszą oko!
Dziękuję i polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dariusz 19.02.2022

wyroby biżuteryjne rewelacyjnie wykonane, trwałe, estetyczne

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Tommi M 18.02.2022

Super. Bardzo ładnie wykonane polecam...

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karolina 17.02.2022

Brelok super szybka wysyłka polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dominika 17.02.2022

Świetne wykonanie, bardzo mi się podobają

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

olga 17.02.2022

zamówiliśmy dwie takie same bransoletki- dla syna i taty. Obie bardzo dobrze wykonane, łądnie wyglądają na ręce. Obaj zadowoleni!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Daniel 16.02.2022

Łapacz snów przeboski, najważniejsze że działa ???? dziewczyna z bransoletek zadowolona, a ja swoją będę męczył w ciężkiej pracy, zobaczymy ile wytrzyma ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Igor 16.02.2022

Solidne, trwałe, estetyczne jak najbardziej polecam po kilku miesięcznym użytkowaniu.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jacek 16.02.2022

Polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 15.02.2022

Wszystko w jak, najlepszym porzadku

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lukas 15.02.2022

Bransoletka bardzo fajnie wykonana????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysztof 15.02.2022

Bransoletki ładne i wytrzymałe. Serdecznie polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maniek 14.02.2022

Witam,
Bransoletka jest super - :)
Świetnie wykonana... Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jakub 14.02.2022

Bransoletka świetnie wykonana ale przydałoby się zapięcie. Łatwiej by sie ją zakładało.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anon 14.02.2022

Bardzo fajna bransoletka. Śliczna, wytrzymała, zajebista, polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Paulina 14.02.2022

Super produkt, ekstra obsługa i prezent się spodobał! polecam całym sercem ❤️

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 14.02.2022

Dzień dobry, odebrałam drugą, wykonaną przez Państwa bransoletkę. Podobnie jak pierwsza, wykonana jest bardzo precyzyjnie i estetycznie, przez co bardzo ładnie prezentuje się. Z pewnością złożę kolejne zamówienie. Pozdrawiam serdecznie :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agathe 14.02.2022

Bransoletki bardzo dobrej jakości. Zamawiałam już kilkakrotnie różne modele.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

maxrogal 14.02.2022

Bransoletki prima sort.Polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Taternik 14.02.2022

Noszę już kilka miesięcy nic się nie dzieje

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sławek 14.02.2022

szczerze polecam bransoletki w wykonaniu Magdy. Są bardzo starannie wykonane, bardzo dobrze się prezentują. Polecam !

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ciszko 14.02.2022

Zamawiałem już nie raz branzoletki i nie tylko, gorąco polecam wszystkim wyroby Madzi obsługa na najwyższym poziomie.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

maxrogal 14.02.2022

Bransoletki prima sort.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karolina 14.02.2022

Polecam serdecznie, bransoletka pięknie wykonana.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ala Marcin 14.02.2022

Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi komentarzami. Nic dodać, nic ująć :-)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Robert 14.02.2022

Jakość i czas wykonania najwyższym poziomie. Dziękuję.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 14.02.2022

Jestem bardzo zadowolona z mojej bransoletki i turkusem i serdecznie wszystkim polecam. Koraliki są drobne co sprawia, że osoby noszące ją na prawej ręce i piszące prawą ręką nie odczują żadnego dyskomfortu podczas pisania. I to jest to o co mi chodziło. Dziękuję ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysztof Wróbel 13.02.2022

Wyrób pierwsza klasa. Jakość i czas realizacji celująco. Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin 13.02.2022

Wszystko suuuper!!!????????????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Piotr 13.02.2022

Gorąco polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysiek 13.02.2022

Jakość wykonania, czas realizacji na duży plus. Najważniejsze, że siostra dla której zamówiłem branzoletkę, bardzo zadowolona.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiola 13.02.2022

Śliczne

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Amelia 13.02.2022

Bransoletki są piękne i solidnie wykonane. Jestem bardzo zadowolona. Na pewno będę jeszcze zamawiać, bo wzory i pomysły na biżuterię są super. Polecam serdecznie.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda i Piotr 13.02.2022

Gorąco polecam.Bransoletki są super!!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

henry 13.02.2022

Extra bransoletki

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aneta 13.02.2022

Bransoletki są świetne i noszą się bardzo dobrze. Zamawiałam nie raz i zawsze jest na czas i starannie wykonane. Polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iza 13.02.2022

Super produkt, świetnie wykonany.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 13.02.2022

Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Łukasz 13.02.2022

Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Łukasz 13.02.2022

Jak najbardziej ok

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Łukasz 13.02.2022

Wszystko ok, wyrób i sprzedawca.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Łukasz 13.02.2022

Wszystko ok, solidny sprzedawca.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

PiotrW 13.02.2022

Super sprawa! Polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Romek 13.02.2022

Wszystko przebiegało sprawnie i szybko. Jestem bardzo zadowolony

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Czonstke Barbara 13.02.2022

Kupuję bransoletki dla męża wszystkie są super .piękna ręczna robota.
Polecam????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 13.02.2022

Zamawiałam bransoletkę dla koleżanki. Przyszła super szybko. Wykonana rewelacyjnie. Przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Szczerze polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karol 13.02.2022

Wszystko w jak najlepszym porządku. Fantastyczna jakość wykonania, super estetyka i klimat. Gorąco polecam !

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Adrian Dębowski 13.02.2022

Bardzo dobrze wykonane.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kamila 13.02.2022

Solidne wykonanie, szybka dostawa, polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda 13.02.2022

Wszystko ok, polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ROGU 13.02.2022

zgodne z zamówieniem, szybko i estetycznie wykonane. Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 13.02.2022

Świetne wykonanie. , szybka przesyłka
Gorąco Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Tomasz 12.02.2022

To już kolejne zamówienie i kolejny raz 10/10!!! Jakość, wykonanie i szybkość realizacji na pięć gwiazdek :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wika 12.02.2022

Zamówiłam bransoletki i przyszły cudowne, bardzo starannie wykonane i przede wszystkim przepiękne

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda 12.02.2022

Polecam, towar pierwsza klasa, pięknie wykonany, oryginalny wzor

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 12.02.2022

Bardzo staranne, piekne, serdecznie polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Przemo 12.02.2022

Wszystko zgodnie z opisem . Jakość bransoletki bardzo dobra. Polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiktoria 12.02.2022

Bransoletka śliczna i bardzo dobrze wykonana.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirek 12.02.2022

Zamówiłem męską. Miała być za tydzień a była na drugi dzień :) To było już drugie zamówienie. Korzystam i polecam !

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Szymon Plichta 12.02.2022

Super Produkt

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Szymon Plichta 12.02.2022

Super Produkt

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Adam 12.02.2022

Ogólnie nie jest źle ,nie wszystko mi się podobało z zamówienia ale to raczej kwestia gustu ,jakość jest Ok

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwo 12.02.2022

zgodne z zamówieniem, szybko i estetycznie wykonane. Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Klaudia 12.02.2022

Bardzo dobre i staranne wykonanie,widać,że robione z serduszka:))
Gorąco polecam i zachęcam:)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Robert 12.02.2022

Bransoletka dotarła wcześniej niż się spodziewałem. I jest fantastyczna! Polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zuzanna 12.02.2022

Świetne wykonanie, szybka przesyłka, bardzo polecam!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 12.02.2022

Super dziękuję za super bransoletki..piękne subtelne wykonanie. ..zamówiłam dla córki i jesteśmy obie zadowolone

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Weronika 12.02.2022

Śliczne bransoletki, bardzo urokliwe, dobrze wykonane. Mąż zadowolony, ciągle je nosi i nic się z nimi nie dzieje. Czas wykonania odpowiedni, taki jak w opisie.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karolina Czuba 12.02.2022

Bardzo ładnie wykonane, dobra jakość, ładne kolory. Bardzo polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

RAFAŁ 12.02.2022

OK

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maciej Krawczyk 12.02.2022

Extra bransoletki

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Darek Ligocki 12.02.2022

Kupiłem wiele bransoletek , i każda super wykonana i naprawdę bardzo ładna. Bardzo polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dama_Dama 12.02.2022

Mega zadowolony, świetne wzornictwo, doskonale wykonanie :)
Dokonam ponownego zakupu z pewnością.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Tomasz Biker 12.02.2022

Bardzo ładne wykonanie.
Wszystkie uwagi kolorystyczne uwzględnione.
Pozytywne zaskoczenie z opakowaniem.
Pasję widzę, pasję :)
Polecam z całego serca

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 12.02.2022

Serdecznie polecamy bransoletki od Madzi :) moje zamówienie było indywidualne ,zostało wykonane rewelacyjnie. Z najmniejszymi szczegółami wszystko się zgadzało. Mąż jest mega zachwycony.Napewno wrócimy nie raz .Co do koszulek ,to nam akurat nie podszedł ich materiał. Taka szorstka bawełna. Ale logo na 100% w nasze gusta. Polecamy :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kaja 12.02.2022

Bransoletki są cudowne, świetnie wykonane, wytrzymują noszenie non stop:) Bardzo polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Michał 12.02.2022

Najlepsze jakie miałem. Polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kamis 12.02.2022

Zamawiałem już wielokrotnie, zawsze jakość na najwyższym poziome zarówno produktów jak i samej obsługi. Polecam produkty warte swojej ceny. Plusem są limitowane serie bransoletek wykonanych na najwyższym poziomie.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Czesław 12.02.2022

Bardzo dobrze wykonany produkt, fajny kontakt, błyskawiczna wysyłka czyli wszystko super. Polecam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bea 12.02.2022

Bardzo ładne bransoletki, dobrze wykonane.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Łukasz 12.02.2022

Świetne wykonanie, opakowane z pomysłem - widać dbałość o szczegóły i przyjemność z pracy. :)
Polecam serdecznie.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Doris 12.02.2022

Polecamy bransoletki od Madzi Bohoho.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jozka 12.02.2022

Git!!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Pawel Sawicki 12.02.2022

Bardzo trwałe serdeczne polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 12.02.2022

Bransoletki solidnie wykonane. Widać serce włożone w całe zamówienie a było to kilka sztuk dość różnorodnych ???? Kontakt błyskawiczny, wszystkie szczegóły uwzględnione w 100% Cena adekwatna do jakości. Szybka wysylka. To będą moje ulubione bransoletki nie tylko w ciepłe dni ????
Polecam ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin 12.02.2022

Super wykonanie, fajna jakość, świetny kontakt i dość szybka przesyłka - żona zachwycona prezentem, a jak żona zadowolona to i ja zadowolony. Bez cienia wątpliwości polecam!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Tomski 12.02.2022

Ja tam się rozpisywał nie będę ;)
Wszystko super i produkty i obsługa zamówień
Bardzo polecam i pozdrawiam wszystkich pozytywnych;))

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zdzichu 12.02.2022

Zamówiony i szybko otrzymany łapacz snów bardzo się spodobał, udany prezent???? Gorąco polecam ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dominik 12.02.2022

Ładna, starannie i pomysłowo wykonana bransoletka. Warto kupić. Dziecko zadowolone, dorosły też byłby szczęśliwy.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Slawek 12.02.2022

Bardzo fachowa robota, wielki szacunku za wkład pracy. Przesyłka zagraniczna dotarła bez problemów. Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysiek 10.02.2022

Piękne wykonanie, pięknie zapakowane i błyskawicznie dostarczone. Dodatkowy atut to kontakt mailowy i sms-owy ze strony sklepu, aby moje zamówienie było idealne. Nie spotkałem się z takim podejściem do klienta. Dziękuję
Polecam wszystkim!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Paulina 10.02.2022

Przemiła obsługa, mega jakość, super wygląd, same plusy, polecam!!! ❤️

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 28.01.2022

Super kontakt ze sklepem, wysyłka zgodnie z harmonogramem, bezproblemowa personalizacja zamówienia, dobra jakość - polecam!!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Przemo 25.01.2022

Bardzo dobra jakość wykonania. Polecam????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kamil 21.01.2022

Jestem bardzo zadowolony i usatysfakcjonowany zakupem w SHE&HE Bransoletki Przyjaźni. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam z całego serca.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

tomek 19.01.2022

Bardzo solidnie zrobione, swietny kontakt ze sprzedającą.:)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kazik 15.01.2022

brelok super, bransoletki bardzo fajne. Polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Paulina Rybicka 15.01.2022

Polecam. Bardzo dobra jakość bransoletek.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 13.01.2022

Branzoletki są super super super
Pozdrawiam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysztof 13.01.2022

Meegaa

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin Arwoński 13.01.2022

Bardzo dziękuję za szybką realizację. Na pewno wrócę w przyszłości :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna Skrzypek 13.01.2022

Dziś odebrałam paczkę, warto było czekać :) Bransoletki są przepiękne ! maja Państwo talent

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Justyna Kowalczyńska 08.01.2022

Bransoletka prześliczna,szczerze polecam, na pewno zamówię następną

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

henry 30.12.2021

Bardzo dziękuje, za szybką realizację.
Bransoletki są przecudne !!!!! Polecam :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna O. 23.12.2021

Nie spodziewałam się, że paczka dojdzie przed świetami, złożyłam zamówienie na ostatnią chwilę, licząć się, że będe musiała poczekać. Jednak pozytywnie mnie zaskoczyliście. Dziękuję i oczywiście polecam

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mateusz Rudnicki 23.12.2021

Dziękuje za bardzo szybką przesyłke. bałem sie że nie dojdzie przed świętami a tu miłe zaskoczenie. Breloki są bardzo fajnie zrobione. POLECAM

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcelina 21.12.2021

Bardzo dziękuje, za szybką realizację.
Bransoletki są przecudne !!!!! Polecam :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania Duda 14.12.2021

Dziękuję za szybko zrealizowane zamówienie. Osoba obdarowana jest zachwycona.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela Wróbel 13.12.2021

Obsługa na 5
produkt na 5
wysyłka szybciej niż było napisane na stronie.
Bransoletki są prześliczne, zdjęcie nie oddaje nawet 50% ich rzeczywistego uroku. POLECAM !!!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ola Petryla 12.12.2021

Bardzo jestem zadowolona z zakupu mich bransoletek. W rzeczywistości okazały się o wiele ładniejsze niż na zdjęciach. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jan F. 11.12.2021

Bardzo udany zakup. Brylok który zamówiłem, okazał się trafionym prezentem dla mojej ukochanej żonki. Bransoletki też super.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela Nowakowska 11.12.2021

Odebrałam swoje zamówienie. Bransoletki są dużo ładniejsze w rzeczywistości. Zdjęcia nie oddają ich piękna. Jeszcze wrócę.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Patrycja Nowicka 02.12.2021

Bardzo fajne bransoletki. Ładniejsze niż się spodziewałam.
Dziękuje za udzielenie wszelkich porad przy zamówieniu.
Jedynie co musze ocenić na 4 gwiazdki to termin realizacji, bo czekałam tydzień. Tak wiem, była taka informacja na stronie, jednak fajnie by było gdyby zamówienia były wysyłane częściej niż 1 raz w tygodniu.
Jeszcze wrócę po kolejne :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iga M. 01.12.2021

Bardzo dziękuje, super bransoletki :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 01.12.2021

Super bransoletki !!!Świetne wykonanie, wyglądają extra. Na pewno to nie jest moj ostatni zakup. Doskonały kontakt ze sprzedawcą. Każdemu gorąco polecam!!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin 16.09.2021

właśnie odebrałem bransoletki są ŚWIETNE ! bardzo starannie wykonane jestem bardzo miło zaskoczony , polecam z czystym sumieniem wyroby Magdy i na pewno jeszcze skorzystam z oferty. 10/10

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda i Piotr 25.08.2021

Dziękujemy bardzo za piękne bransoletki. :):)Jakosc i wykonanie bez zarzutu,szybka dostawa.POLECAM!!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

M & E 19.08.2021

Jesteśmy wraz z moją połówka bardzo zadowoleni z bransoletek... One nas łączą pomimo 1000 km odległości co nas dzieli. Bardzo polecamy ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sławek 19.08.2021

dotarło do mnie drugie zamówienie u Madzi i kolejny raz jestem bardzo miło zaskoczony jakością wykonania bransoletek :) Ślicznie zapakowane z kodem rabatowym dotarły na miejsce. Mam w tej chwili 4 sztuki, ale z pewnością na tym nie koniec. Poleca,m

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Michał 16.08.2021

Super zaje...e bransoletki. Materiał i wykonanie - powiem szczerze może pozazdrościć nie jedna marka biżuterii.
Dostawa i obsługa no miło mnie zaskoczyli - polecam z czystym sercem
Brakuje skali w tych gwiazdeczkach jak dla mnie 10/10

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Tola 11.08.2021

Miałam szalony pomysł na bransoletkę z logo mojego projektu i nikt inny się nie zdecydował go wykonać. Trafiłam na bransoletki She&He i nie dość, że zostałam świetnie obsłużona, to jeszcze efekt końcowy był świetny. Bałam się, że miedziany drucik będzie zbyt giętki, łamliwy czy wyginający się, ale nic takiego się nie dzieje. Sznurki bardzo mocne, nie odbarwiają się i nie przecierają.
Serdecznie polecam! Moje ulubione bransoletki :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja Żłobicka 29.07.2021

Mogę sie tylko podpisać pod pochlebnymi opiniami. Bransoletki są gustowne i dobrej jakości (inne produkty oczywiście też). Dodatkowo czas dostawy ostatnio mnie zaskoczył - po prostu ekspress !!!

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Czesław 28.07.2021

Bransoletka piękniejsza niż się spodziewałem, jestem pełen podziwu dla Wykonawczyni.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Judyta CH. 15.04.2021

Bransoletka piękna, już się w niej zakochałam i breloczek też. Super wykonanie. Bardzo polecam sklep. ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna G. 21.03.2021

Jestem bardzo zadowolona z bransoletek, mam ich calkiem sporo w swojej kolekcji. Kąpie się w nich, chodzę non stop, nic się z nimi nie dzieje, kolory nie blakną, sznurki się nie starzeją. Perfekcja w każdym szczególe.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Daria 17.03.2021

Bransoletki mam sztuk kilka i od 4 lat są... Takie same! Sznurek nie wypłowiał, ani się nie przetarł. Każda ozdoba identyczna jak w dniu zakupu. Polecam z całego serca

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sylwia Darul 17.03.2021

Uwielbiam twoja biżuterię, mam ich trochę w swojej kolekcji. Jest porządnie wykonana I wytrzymała. Polecam bardzo????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agata Żakowicz 01.02.2021

Fantastyczne bransoletki. Od dwóch lat kupuję i zawsze jestem zachwycona. Bardzo dobra jakość i piękne wykonanie. Mam ich już kilkadziesiąt ???? i nadal bedę kupować..... Świetne na prezent ????

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata Miler 01.02.2021

Mam kilkadziesiąt tych bransoletek i mimo,że niektóre mają dobrych kilka lat wciąż pozostają w niezmienionym stanie. Uwielbiam je! Przepięknie i perfekcyjnie wykonane. Niezbędny dodatek nie tylko do letnich strojów. Mi służą przez cały rok.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

pinia6 25.01.2021

bardzo dobre wykonanie,jakość bransoletek rewalcyjna,na początku kupiłam w prezencie swojemu facetowi kilka sztuk ale jak zobaczyłam jakie są super,to sama zaczęłam zamawiać-kupować,szczerze i z ręką na sercu polecam każdej Kobiecie oraz ich mężczyznom !!!! DOBRA JAKOŚĆ PRZYSTĘPNEJ CENIE :)

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

jestem zadowolona 11.12.2020

Bardzo lubię moje bransoletki które tutaj kupiłam. Wszystkie służą mi już bardzo długo. Jakość jest bardzo wysoka. Nosiłam wcześniej bransoletki z bazarków, również sznurkowe, ale szybko się zniszczyły. Do pierwszego zakupu podeszłam sceptycznie, dlatego zakupiłam tańszy wzór bransoletki. Po tym jak ją jakiś czas ponosiłam przekonałam się, że faktycznie jakość jest tak dobra jak zapewnia producent. Nie żaluje zakupu, a wręcz chętnie co jakiś czas wracam po nowe. Bardzo podoba mi się to że mogę spersonalizować swoje bransoletki, i często zmniejszano mi rozmiar na prośbę mailową :) to rzadkość. Więc daje duży plus i bardzo dziękuje. Chętnie tutaj wracam.

Ocena produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl